Ders 
Program Yeterlilikleri (Çıktıları) 
Kodu 
Adı 
1 
2 
3 
4 
5 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
15 
ATA 151Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I000001000000000
ATA 152Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II000002000000000
GMS 101Beslenmenin Temel İlkeleri531344234353333
GMS 103Gıda Hijyeni ve Güvenliği050000050000000
GMS 104Gıda Bilimine Giriş000000000050000
GMS 107Gastronomiye Giriş005055500000000
GMS 114Mutfak Sanatlarına Giriş404044443350004
GMS 115Mutfak Hesaplamaları 000055005000000
GMS 116Mutfak Kimyası500000000050000
GMS 201Gıdalar ve Özellikleri040055000050000
GMS 209Yiyecek İçecek Yönetimi - I545555254433252
GMS 210Yiyecek İçecek Yönetimi - II552455355534352
GMS 211Mutfak Uygulamaları I500245541144415
GMS 212Mutfak Uygulamaları II545345542243535
GMS 213Ekmek Yapımı540035543043035
GMS 214Pastacılığa Giriş545005550440000
GMS 215İş Sağlığı ve Güvenliği 555555555555555
GMS 216Restoran İşletmeciliği524245245523141
GMS 217Yemek Kültür ve Toplum533355333343543
GMS 304Yiyecek ve İçecek Pazarlama Satış000000005500000
GMS 313Türk Mutfağı I533005443233505
GMS 315İleri Pastacılık540004440444005
GMS 316Mutfak Uygulamaları IV535344534344545
GMS 317Mutfak Uygulamaları III515245541144415
GMS 318Türk Mutfağı II555035552245545
GMS 319Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tüketici Davranışları555555555555555
GMS 401Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü000055005500000
GMS 407Uluslararası Gıda Mevzuatı ve Kanunları552555352352222
GMS 411Dünya Mutfakları I545045544444505
GMS 412Bitirme Projesi 500505000000000
GMS 414Dünya Mutfakları II555045540235535
GMS 415Staj---------------
İNG 131İngilizce I555555555555555
İNG 132İngilizce II555555555555555
İNG 269Mesleki İngilizce I555555555555555
İNG 270Mesleki İngilizce II555555555555555
KPL 100Kariyer Planlaması555545555555455
TRD 157Türk Dili I000333000000200
TRD 158Türk Dili II020333000000000
TSE 190Temel Sanat Eğitimi II422255425325452
TSE 191Temel Sanat Eğitimi I000024002005430