ATA 151 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ATA 152 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 101 | Beslenmenin Temel İlkeleri | 5 | 3 | 1 | 3 | 4 | 4 | 2 | 3 | 4 | 3 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 |
GMS 103 | Gıda Hijyeni ve Güvenliği | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 104 | Gıda Bilimine Giriş | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 107 | Gastronomiye Giriş | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 114 | Mutfak Sanatlarına Giriş | 4 | 0 | 4 | 0 | 4 | 4 | 4 | 4 | 3 | 3 | 5 | 0 | 0 | 0 | 4 |
GMS 115 | Mutfak Hesaplamaları | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 116 | Mutfak Kimyası | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 201 | Gıdalar ve Özellikleri | 0 | 4 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 209 | Yiyecek İçecek Yönetimi - I | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 2 | 5 | 4 | 4 | 3 | 3 | 2 | 5 | 2 |
GMS 210 | Yiyecek İçecek Yönetimi - II | 5 | 5 | 2 | 4 | 5 | 5 | 3 | 5 | 5 | 5 | 3 | 4 | 3 | 5 | 2 |
GMS 211 | Mutfak Uygulamaları I | 5 | 0 | 0 | 2 | 4 | 5 | 5 | 4 | 1 | 1 | 4 | 4 | 4 | 1 | 5 |
GMS 212 | Mutfak Uygulamaları II | 5 | 4 | 5 | 3 | 4 | 5 | 5 | 4 | 2 | 2 | 4 | 3 | 5 | 3 | 5 |
GMS 213 | Ekmek Yapımı | 5 | 4 | 0 | 0 | 3 | 5 | 5 | 4 | 3 | 0 | 4 | 3 | 0 | 3 | 5 |
GMS 214 | Pastacılığa Giriş | 5 | 4 | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 | 5 | 0 | 4 | 4 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 215 | İş Sağlığı ve Güvenliği | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
GMS 216 | Restoran İşletmeciliği | 5 | 2 | 4 | 2 | 4 | 5 | 2 | 4 | 5 | 5 | 2 | 3 | 1 | 4 | 1 |
GMS 217 | Yemek Kültür ve Toplum | 5 | 3 | 3 | 3 | 5 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 | 4 | 3 | 5 | 4 | 3 |
GMS 304 | Yiyecek ve İçecek Pazarlama Satış | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 313 | Türk Mutfağı I | 5 | 3 | 3 | 0 | 0 | 5 | 4 | 4 | 3 | 2 | 3 | 3 | 5 | 0 | 5 |
GMS 315 | İleri Pastacılık | 5 | 4 | 0 | 0 | 0 | 4 | 4 | 4 | 0 | 4 | 4 | 4 | 0 | 0 | 5 |
GMS 316 | Mutfak Uygulamaları IV | 5 | 3 | 5 | 3 | 4 | 4 | 5 | 3 | 4 | 3 | 4 | 4 | 5 | 4 | 5 |
GMS 317 | Mutfak Uygulamaları III | 5 | 1 | 5 | 2 | 4 | 5 | 5 | 4 | 1 | 1 | 4 | 4 | 4 | 1 | 5 |
GMS 318 | Türk Mutfağı II | 5 | 5 | 5 | 0 | 3 | 5 | 5 | 5 | 2 | 2 | 4 | 5 | 5 | 4 | 5 |
GMS 319 | Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Tüketici Davranışları | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
GMS 401 | Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 407 | Uluslararası Gıda Mevzuatı ve Kanunları | 5 | 5 | 2 | 5 | 5 | 5 | 3 | 5 | 2 | 3 | 5 | 2 | 2 | 2 | 2 |
GMS 411 | Dünya Mutfakları I | 5 | 4 | 5 | 0 | 4 | 5 | 5 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 5 | 0 | 5 |
GMS 412 | Bitirme Projesi | 5 | 0 | 0 | 5 | 0 | 5 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
GMS 414 | Dünya Mutfakları II | 5 | 5 | 5 | 0 | 4 | 5 | 5 | 4 | 0 | 2 | 3 | 5 | 5 | 3 | 5 |
GMS 415 | Staj | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
İNG 131 | İngilizce I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
İNG 132 | İngilizce II | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
İNG 269 | Mesleki İngilizce I | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
İNG 270 | Mesleki İngilizce II | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 |
KPL 100 | Kariyer Planlaması | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 5 | 4 | 5 | 5 |
TRD 157 | Türk Dili I | 0 | 0 | 0 | 3 | 3 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 |
TRD 158 | Türk Dili II | 0 | 2 | 0 | 3 | 3 | 3 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
TSE 190 | Temel Sanat Eğitimi II | 4 | 2 | 2 | 2 | 5 | 5 | 4 | 2 | 5 | 3 | 2 | 5 | 4 | 5 | 2 |
TSE 191 | Temel Sanat Eğitimi I | 0 | 0 | 0 | 0 | 2 | 4 | 0 | 0 | 2 | 0 | 0 | 5 | 4 | 3 | 0 |